Hotel Smart Sinaia – Restaurant Cascade
0%

Amenity: Balcon cu măsuță și scaune

Cameră Dublă Superioară

Găsește bucuria momentelor la munte alături de familie! Această cameră spațioasă și confortabilă, cu o suprafață de 26 mp pune la dispoziție un pat matrimonial și un pat single, fiind ideală pentru familii. Poți să admiri grădina de munte chiar din hamacul pe care îl găsești în balconul spațios.

Detalii

Prices start at: 667lei per noapte

Cameră Triplă Superioară

Este minunat să ai confort și spațiu atunci când planifici vacanța perfectă! Această cameră cu suprafață de 26 mp este ideală pentru familii, punând la dispoziție un pat matrimonial și un pat single. Poți să te bucuri de priveliștea minunată a grădinii de munte direct din hamacul din balconul spațios.

Detalii

Prices start at: 793lei per noapte

Cameră Dublă Premium

Camera ideală care îți oferă confortul de acasă și un plus de relaxare! Bucură-te de momente speciale cu priveliște superbă către gradina de munte a hotelului.

Detalii

Prices start at: 708lei per noapte

Cameră Dublă Standard

Tot ce ai nevoie când vine vorba de relaxare la munte. Camera este spațioasă cu 24 mp, mobilată modern, cu 2 paturi twin și un balcon generos cu vedere către munte.

Detalii

Prices start at: 612lei per noapte

Cameră Triplă Standard

Relaxarea mult dorită, într-un ambient modern, cu vedere superbă la munte. Această cameră pune la dispoziție un pat matrimonial și un pat single.

Detalii

Prices start at: 782lei per noapte

Apartament Standard

Cele mai frumoase dimineți cu vedere către munte. Apartamentul de tip suită duplex are o suprafață de 35 mp și pune la dispoziție 1 dormitor cu pat matrimonial, iar la etaj cel de-al doilea dormitor cu 3 paturi single și cu geamuri luminoase ce oferă priveliște către cer.

Detalii

Prices start at: 782lei per noapte

+

Caută Cameră

Required fields are followed by *