Hotel Smart Sinaia – Restaurant Cascade
0%

DESPRE NOI

Ioan Popa
Darul nostru a fost dintotdeauna bucuria oamenilor care ne trec pragul. Ne-am conturat o filosofie a ospitalității care urmărește să satisfacă chiar și cele mai exigente așteptări atunci când vine vorba despre locul perfect pentru călătorii sau evenimente importante din viață.

Ne mândrim cu cea mai mare și frumoasă grădină de munte din zonă, cu atmosfera confortabilă pe care o găsești în camerele și apartamentele premium ce oferă vedere către munte, cu preparatele pregătite cu măiestrie de bucătarii Restaurantului Cascade. La Hotel SMART toți oaspeții au parte de o experiență desăvârșită, care reunește bunul gust cu relaxarea.

Ioan Popa

CEO

Despre Noi

Hotel SMART strânge toată frumusețea și liniștea munților din Valea Prahovei și te așteaptă la Sinaia, într-un loc intim, cu o grădină minunată de conifere, unde poți să admiri jocul veverițelor și să asculți susurul cascadelor.

Bucură-te de o experiență inedită în mijlocul naturii, fie că vrei să găsești un refugiu pentru odihnă, ascuns departe de agitația urbană sau un loc special pentru evenimente rafinate și petreceri private.

Te întâmpinăm cu servicii premium complete, potrivite vizitelor de tip business, leisure sau family trip, cu restaurant, saună, ciubăr, sală fitness, terasă și sală de conferințe.

 

Despre Noi
+

Caută Cameră

Required fields are followed by *