Hotel Smart Sinaia – Restaurant Cascade
0%

Evenimente

Descoperă locul perfect pentru evenimente în mijlocul naturii!

Fie că îţi doreşti să organizezi o nuntă specială, o masă festivă, un botez sau o petrecere corporate, Hotel Smart și Restaurant Cascade sunt alegerea inspirată. Petrece bucuria noilor începuturi într-un loc plin de eleganță, înconjurat de cea mai frumoasă grădină montană din zona Prahovei.

Visul unei nunți de vară

Grădina montană, cascadele și veverițele care se ascund printre conifere devin gazdele celor mai frumoase momente de iubire, iar verdele naturii ține isonul cu toată bucuria invitaților.

Botez ca în povești

Prima petrecere a celui mic, într-un loc magic, desprins din povești! Ce poate fi mai frumos decât primele începuturi pline de bucurie, alături de întreaga familie și de toți invitații într-un cadru special? 

Petrecere Artiști

Mâncarea bine făcută, iubirea pentru natură și pentru liniștea munților sunt pasiuni pe care le împărtășim cu toți oaspeții nostri care vor să organizeze un eveniment privat.

La Hotel Smart vei putea avea parte de surprize de tot felul. De la seri de muzică și dans, petreceri private și până la banchete, găzduim evenimente care aduc întotdeauna oamenii împreună.

Atunci când vrei să organizezi un eveniment special vrei ca totul să fie perfect! Facem ca visul tău să devină realitate asigurându-ți servicii impecabile, artă în farfurie și amintiri pentru o viață întreagă!

+

Caută Cameră

Required fields are followed by *